رئیس دانشگاه علوم‌ پزشکی گیلان:

۸۵ درصد محصولات غذایی ‌گیلان ‌نشانگر راهنمای تغذیه دارند

رئیس دانشگاه علوم‌ پزشکی گیلان گفت: ۸۵ درصد محصولات غذایی استان گیلان دارای نشانگر راهنمای تغذیه است.

به گزارش «دیارباران»، شاهرخ یوسف‌زاده چابک عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه به‌مناسبت روز جهانی غذا با بیان اینکه مواد غذایی اصلی‌ترین عامل سلامت مردم است اظهار داشت: اصحاب رسانه پیام‌رسان سلامت در جامعه هستند.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی گیلان با تاکید بر گردش‌پذیر بودن استان گیلان و با بیان اینکه این استان سالانه دو برابر جمعیت ساکن خود جمعیت شناور و مهمان دارد تصریح کرد: ویژگی مهمان‌پذیر بودن گیلان، توجه ویژه به سلامت غذایی را در استان می‌طلبد.

وی با اشاره به اینکه سلامت محصولات غذایی در استان گیلان با حساسیت ویژه‌ای دنبال می‌شود و این امر در ایام نوروز و تعطیلات تابستان افزایش می‌یابد گفت: بیش از ۶۰ تن موادغذایی در نوروز امسال به‌دلیل عدم تایید بهداشتی از چرخه توزیع خارج شد.

یوسف‌زاده چابک با بیان اینکه ۷۳ درصد علت مرگ و میرها در جامعه ناشی از بیماری‌های غیر‌واگیر است اعلام کرد: مهم‌ترین عامل بروز بیماری‌های غیر واگیر مصرف نادرست غذا و کاهش میزان فعالیت بدنی در افراد است.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی گیلان، چاقی، کم‌تحرکی و مواد غذایی نامناسب و سبک زندگی ماشینی را بزرگترین عامل تهدید‌کننده سلامت در جامعه دانست و گفت: دانشگاه علوم‌پزشکی گیلان اقدامات متعددی در راستای سلامت غذایی در استان انجام داده است.

یوسف‌زاده چابک با تاکید بر اینکه در حال حاضر ۸۵ درصد محصولات غذایی استان گیلان دارای نشانگر راهنمای تغذیه هستند اظهار داشت: نشانگر مذکور راهنمایی سریع برای نشان دادن اطلاعات تغدیه‌ای محصولات غذایی است.

وی این امر را اقدامی بزرگ در استان گیلان عنوان کرد و با بیان اینکه درج راهنمای نشانگر تغذیه‌ای بر محصولات از سال گذشته در استان گیلان آغاز شده است افزود: دانشگاه علوم‌پزشکی استان گیلان ارتقاء سلامت جامعه را در اولویت اقدامات خود قرار می‌دهد.

برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید
 

منبع نوشته:تسنیم

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.